logo
Nieuws
Garnituren
1 kilo grechten
Salades en sauzen
2-vaksmaaltijden
Verpakkingen

Zorg

Naast het zeer uitgebreide assortiment van gerechten die U onder de tabs op onze home pagina vindt, zijn wij constant in ontwikkeling. Diverse zorginstellingen gebruiken dagelijks onze producten al dan niet op maat. Vele collega's hebben zich gestort op de zgn zorgmarkt met gigantische assortimenten van standaard producten die ze deels inkopen, assembleren, en verpakken om vervolgens als vers uit te leveren.

In de zorg is de prijsdruk op eten en drinken nog nooit zo hoog geweest als nu het geval is. Wij als Wereldkeuken produceren vanuit een filosofie dat de gast centraal moet staan, we noemen dit gastvriendelijk. Door jarenlange horeca ervaring weten wij met onze vers geproduceerde producten een extra toegevoegde waarde te bieden aan het begrip gastvriendelijkheid.

Nieuw is de ontwikkeling van gepureerde maaltijden speciaal voor mensen met slikproblemen. Door verschillende diagnoses is een toenemende groep mensen aangewezen op aangepast voedsel, al dan niet tijdelijk.
Ook hierin wil de Wereldkeuken een partner zijn voor de zorginstellingen. Met voedingsdeskundigen en diëtisten word thans een assortiment verder ontwikkeld.

Hieronder vind u een tweetal voorbeelden van samengestelde maaltijden voor uw 'meals on wheels'.

Samengestelde nasi maaltijd

Samengestelde nasi maaltijd

Gebaseerd op minimaal 500 gram per ...

Samengestelde bami maaltijd

Samengestelde bami maaltijd

Gebaseerd op minimaal 500 gram per ...