logo
Nieuws
Garnituren
1 kilo grechten
Salades en sauzen
2-vaksmaaltijden
Verpakkingen

Kwaliteit.

Niet voor niets was onze eerste slogan Uw partner in kwaliteit en perfectie! Door de jaren heen is er veel veranderd. Strengere overheden die de voedselveiligheid voor de consument moeten bewaken door controles op productie processen en eisen ten aanzien van de productie-inrichting. Wereldkeuken de Indische beschikt over de veterinaire erkenning onder nummer EG 748 NL wat aangeeft dat de productie inrichting erkent is door de Voedsel en Waren Autoriteit.

Als producent van maaltijden hebben we ons aangesloten bij diverse brancheverenigingen en kenniscentra. Sinds 1999 hebben wij een volledig geïmplementeerd kwaliteitsmanagement systeem onder leiding van ons kwaliteitsteam. Sinds 2002 zijn wij gecertificeerd voor de Wereldstandaard voor Voedselveiligheid (BRC)

 

Onze maaltijden worden wekelijks bacteriologisch onderzocht door een Sterlab erkent laboratorium. Door jarenlange ervaringen en uitslagen te monitoren zijn we in staat een veilig, houdbaar product te produceren zonder toevoeging van kleur, geur of smaakstoffen. Alle maaltijden worden middels stoom verhit en snel teruggekoeld waardoor smaak en kwaliteit behouden blijft. Hiervoor beschikt Wereldkeuken de Indische over geavanceerde computergestuurde apparatuur die dagelijks door het vakbekwame personeel gebruikt wordt. Onze afdeling kwaliteitszorg onder leiding van PB FoodAdvies ziet er dagelijks op toe dat er geproduceerd wordt volgens onze interne richtlijnen.

Onze maaltijden worden continue chemisch onderzocht op diverse voedingswaarden om specialisten, diëtisten en voedingsdeskundigen inzicht te geven in onze producten. Mede hierdoor vinden onze producten steeds meer hun weg in de institutionele markt. Naast alle wettelijke - en kwaliteitseisen verliezen we uiteraard de smaak niet uit het oog. Middels smaakpanels worden onze producten regelmatig sensorisch beoordeeld om in te kunnen spelen op de specifieke vragen en eisen van onze afnemers.

Voor vragen en/of opmerkingen over de kwaliteit van onze producten kunt u mailen naar kwaliteitsdienst@indische.nl