logo
Nieuws
Garnituren
1 kilo grechten
Salades en sauzen
2-vaksmaaltijden
Verpakkingen

Wereldkeuken de Indische: Werelds assortiment met een Oosters tintje.


Als producent van gastronomische kant-en-klaar maaltijden is de Wereldkeuken constant in ontwikkeling. Na jarenlang toonaangevend te zijn in het Oosterse segment van convenience food productie met restaurantervaring, hebben wij de sprong gemaakt naar de wereldkeuken. Inmiddels hebben we een assortiment met authentieke gerechten uit meer dan 12 landen. Naast de bekende Indische, Chinese en andere Oosterse specialiteiten produceren we ook Italiaanse, Spaanse en oer Hollandse gerechten. Deze leveren we aan de horeca, detailhandel en instellingen. Ook vind u ons uitgebreide assortiment bij diverse grossiers. Ons assortiment twee-vaks maaltijden vindt u onder merknaam Hadi in het koelvers vak van verschillende supermarkten in Nederland.

Met ruim 25 jaar ervaring zijn onze gerechten ontwikkeld voor de professionele keuken. Dit betekend dat ons productieteam bij de ontwikkeling van onze gerechten let op portioneerbaarheid, kleur en kwaliteit na regeneratie van deze gerechten. Wij zorgen dat de gerechten voldoen aan alle strenge voedselveiligheidseisen en beetgaar verpakt worden zodat uw klant de beste kwaliteit opgediend krijgt. Uiteraard is smaak uiteindelijk bepalend voor de totale waardering.

Door te werken volgens HACCP- disciplines en BRC certificering op het hoogste niveau zorgt ons productieteam i.s.m. de afdeling kwaliteitszorg voor veilige producten van een zeer hoge kwaliteit. Door te werken met een platte organisatie structuur waarbij onze salesmanagers nauw samenwerken met bedrijfsleiding en productie kunnen aanvragen van klanten snel beoordeeld worden. Nieuwe Op maat artikelen kunnen geheel volgens wens van de klant voedselveilig worden aangeboden. Alle gerechten worden uitvoerig getest door ons sterlab erkend laboratorium met Q-erkenning op diverse belangrijke microbiologische parameters. Na deze testfase worden producten vrijgegeven. Door verbondenheid met de klant en inzicht in zijn behoeften kan echte service worden geboden. Vers, snel,correct en volgens afspraak.

Met deze totaal vernieuwde website willen we laten zien waar we thans toe in staat zijn. Zoals reeds eerder vermeld beschikt de Wereldkeuken over jarenlange ervaring. Sinds de oprichting in 1985 van toenmalig Party en Cateringservice de Indische in Haarlem tot de laatste nieuw en verbouw van de Wereldkeuken, welke in 2009 gereed is gekomen en waarbij zusterbedrijf Multicatering op dezelfde lokatie in Nieuw Vennep haar intrek heeft genomen, is er continu doorontwikkeld. Dit is een startsein voor nieuwe ontwikkelingen voor de komende jaren die wij samen met U willen delen.

Naast een vernieuwd assortiment treft u op de website bij elk gerecht uitgebreide informatie aan. In de toekomst zal nog meer informatie beschikbaar komen die wij middels deze website met u willen delen.