Onze merken

Onze merken

Het moederbedrijf De Indische voert haar assortiment onder twee merken: het gelijknamige merk De Indische en Flying Flavours.


De Indische

Vanuit de gedachte om in eerste instantie een centrale productielocatie te creëren voor de meerdere Indonesische restaurants in handen van de familie Ho is het hedendaagse merk De Indische ontstaan.


De productie van een steeds groter assortiment aan de hand van authentieke recepturen is de basis voor onze naamsbekendheid binnen de foodservice. Door continuïteit in smaak, kwaliteit en service bedienen wij een trouwe klantenkring buiten de voorheen eigen restaurants die tot op de dag van vandaag nog altijd groeiende is.
Flying Flavours

Flying Flavours is een eigenzinnig merk en ontwikkeld om een sterke connectie met de hedendaagse consument te maken. Het heeft daarom een onderscheidende look & feel gekregen. De kleurrijke uitstraling in combinatie met de unieke samenstellingen van de éénpersoonsmaaltijden én ‘Kroketten met Karakter’ zorgen voor een verrassende smaakbeleving bij de consument.
Meer weten over Flying Flavours?