ASIAN STREETFOOD – VERRIJK JE BORRELMOMENT




Flying Flavours, de smaakexplosie die elke borrel naar een hoger niveau tilt. Vijf unieke varianten borrelkroketjes met Aziatische flair, geïnspireerd op de streetfood trend die deze zomer de horeca verovert. Van pittig tot verfijnde, kruidige bites. Flying Flavours neemt je mee op reis langs de rijke keukens van o.a. Indonesië en Thailand; vijf verschillende 30 grams mini kroketjes vol karakter en avontuur. Perfect als borrelhapje of als krokantje bij een Aziatisch gerecht. Zo verrijk je moeiteloos je menukaart met de smaak van vandaag.

 

DE TERRASTRENDS VAN DIT SEIZOEN

Flying Flavours speelt in op de Asian streetfood trend met een verrassend assortiment van vijf borrelkroketjes. Een verfijnde mix van vlees, vis of groenten met authentieke kruiden en specerijen zorgt voor een rijke ragoutvulling en een krokante korst. Perfect als fingerfood bij een borrel, als streetfoodsnack op een festival of als smaakvolle aanvulling op je menukaart.

 

KROKETTEN MET KARAKTER

De rendang kroket is geïnspireerd op een klassieker uit de Indische keuken: rundvlees gestoofd met rijke specerijen, gehuld in een krokant ‘Hollands jasje’. Een moderne aanpassing hierop is de vega variant met vegetarisch gehakt. De Thaise rode curry kroket combineert kip met pittige kruiden, terwijl de fusion variant groene pepers en garnalen samenbrengt voor een vurig lekkere vulling.

Verrijk het borrelmoment met Flying Flavours – klein van formaat, groot in smaak!