Vacatures
Wil jij graag de voedingsindustrie inspireren met authentieke producten die gemak, efficiëntie en duurzaamheid bieden aan horeca, foodservice, versspecialisten en supermarkten?
Door de groeiende vraag naar onze producten zijn wij met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen.
- Allround Kok
- Productiemedewerker (parttime / fulltime)
- Medewerker inpak (parttime / fulltime)
Staat jouw functie er niet tussen, maar zie jij jezelf wel passen bij De Indische?
Laat het ons weten door een open sollicitatie te sturen naar info@indische.nl
ALLROUND KOK / ZELFSTANDIG WERKEND KOK
Wil jij graag de voedingsindustrie inspireren met ambachtelijke producten die gemak, efficiëntie en duurzaamheid bieden aan foodservice, horeca, versspecialisten en supermarkten? Heb je geen zin meer in avond- of weekenddiensten en zoek je een volgende stap in je carrière met meer regelmaat?
Voor De Indische zijn we op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok die oog heeft voor de culinaire onderscheidenheid van onze traditionele gerechten.
Het keukenteam is een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Jij zorgt er namelijk met je team voor dat de authentieke gerechten van De Indische probleemloos kunnen worden geleverd bij zowel horeca, gespecialiseerde groothandels als Nederlandse retailers.
Bedrijfsprofiel
Om onze klanten een compleet aanbod aan (koel)versmaaltijden, maaltijdcomponenten, snacks en ambachtelijke vleeswaren en salades te kunnen bieden werken we vanuit twee gespecialiseerde productielocaties. Sinds de bundeling van krachten met ons zusterbedrijf De Kroes bieden we een totaal aanbod aan onze B2B klanten: van traiteur tot supermarkt en van versspecialist tot hotelketen.
De Indische laat Nederland sinds 1985 genieten van een rijk assortiment convenience maaltijden op basis van traditionele recepten. Gehuisvest in Nieuw-Vennep werken we hier met een team van ca. 25 vaste collega’s.
De Kroes is een vooruitstrevend, full-service bedrijf waar we ons inzetten voor eerlijk eten en duurzame productie. We zijn gevestigd in Almere en werken daar met ca. 75 vaste collega’s.
Functieomschrijving & werkzaamheden
Wij bieden je een uitdagende functie als Allround Kok waarin je een essentiële rol binnen de organisatie vervult. Je bent een verbinder en kan goed contact onderhouden met de andere afdelingen binnen de organisatie. Je komt terecht in een hecht team met 4 collega’s.
Benieuwd waar je je concreet mee bezig gaat houden:
- Grondstoffen afwegen en klaarzetten op receptuur volgens planning
- Tijdig en correct produceren van maaltijden en componenten volgens receptuur en voorschriften
- Klaarzetten van half-fabricaten voor assemblage
- Instellen, bedienen en schoonmaken van keukenmachines en grote ovens/ketels
- Signaleren en melden van afwijkingen in product of machinewerking
- Pakt kansen om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de afdeling en recepturen
Profiel:
- Je bent dol op eten en wilt graag actief zijn in de food-branche, maar wel met vrije weekenden
- Je hebt een afgeronde (instelling)koksopleiding, of enkele jaren relevante werkervaring in de horeca of instellingskeuken
- Het is een pré als je ervaring hebt binnen een productieomgeving
- Je bent stressbestendig en communicatief sterk
- Je ben op de hoogte van HACCP-regels, werkt hygiënisch en hebt oog voor kwaliteit
- Je beheerst de Nederlandse taal, maar goed Engelssprekend is ook voldoende
Wat bieden wij:
In onze snelgroeiende organisatie kom je te werken in een gestructureerde en afwisselende werkomgeving. Je moet goed zelfstandig kunnen werken, maar je werkt zeker niet alleen. Dankzij de informele en platte cultuur, ben je vrij om je verder te ontwikkelen.
Daarnaast bieden we:
- Salaris dat afhankelijk is van jouw werkervaring vanuit het Gemaksvoeding CAO, per 4 weken
- Een uitdagende fulltime functie voor 40 uur
- 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime werkweek
- Een werkgever die voor de lange termijn kiest en waar ontwikkeling voorop staat; van jou en ons bedrijf.
- Reiskostenvergoeding
- Personeelskorting, om thuis zelf het smakelijke gemak te ervaren die onze gerechten bieden
- Een actieve feestcommissie die bedrijfsfeesten, barbecues en borrels organiseren
- Standplaats: Nieuw-Vennep
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met Esmee Aaldering via eaaldering@dekroes.nl
PRODUCTIEMEDEWERKER
Door groeiende vraag naar onze maaltijden en gerechten zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die met plezier de fijne kneepjes van het vak willen leren. Ervaring is fijn, maar niet vereist. Als onderdeel van een energiek team pak je gezamenlijk de taak op van het leveren van topkwaliteit en het soepel laten verlopen van het productieproces.
Als productiemedewerker/inpakmedewerker zorg je ervoor dat het productieproces van het inpakken van maaltijden optimaal verloopt. Je zorgt dat jouw productielijn soepel loopt, dat de gerechten op de juiste manier bereid worden en de juiste uitstraling hebben. Verder let je erop dat de maaltijd op het juiste gewicht zijn en in de juiste verpakkingen zitten.
Je komt te werken in een team, waar een informele werksfeer belangrijk is en je mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Je begint als productiemedewerker, maar wellicht word jij wel de toekomstige teamleider, kok of operator.
Functieomschrijving & werkzaamheden
Deze functie is enorm afwisselend. Als verantwoordelijke voor het meewerken aan de inpaklijn ben je soms aan het werk met vullen van eenpersoonsmaaltijden voor supermarkten, en het volgende moment pak je grootverpakkingen oosterse gerechten in voor een horecagroothandel. Dit vraagt dat je zorgvuldig, schoon en gedetailleerd te werk gaat.
Benieuwd waar je je concreet mee bezig gaat houden:
- Je zorgt ervoor dat het productieproces van het inpakken van de maaltijden optimaal verloopt
- Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat de juiste grondstoffen in de juiste hoeveelheden worden toegevoegd
- Je zorgt dat de producten de juiste uitstraling en gewicht hebben
- De verpakkingslijnen, en ombouwen daarvan, kun je (uiteindelijk) zelfstandig bedienen
- Controleren van het eindproduct (vulgewicht, beschadiging, dekselafsluiting)
- Je werkplek is jouw domein en je hanteert een streng hygiëne beleid
- Je werkt graag samen in een team om de proceslijnen soepel te laten draaien
Profiel:
- Je bent dol op eten en wilt graag werken in de food-branche
- Het is fijn als je ervaring hebt in een productieomgeving, maar geen vereiste
- Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en voelt je verantwoordelijk voor het proces
- Je werkt veilig en hygiënisch en hebt oog voor kwaliteit
- Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift, dit i.v.m. het lezen van recepten
- Je vindt het leuk om in een team samen te werken, maar kunt na de inwerkperiode ook zelfstandig goed functioneren
Mocht je niet aan de bovenstaande wensen voldoen maar toch graag een kans krijgen, solliciteer alsnog! Dan kunnen we samen kijken hoe we het avontuur kunnen beginnen.
Wat bieden wij:
In onze snelgroeiende organisatie kom je te werken in een gestructureerde en afwisselende werkomgeving. Je moet goed zelfstandig kunnen werken, maar je werkt zeker niet alleen. Dankzij de informele en platte cultuur, ben je vrij om je verder te ontwikkelen.
Daarnaast bieden we:
- Salaris dat afhankelijk is van jouw werkervaring vanuit het Gemaksvoeding CAO, per 4 weken
- Een uitdagende fulltime functie voor 32- 40 uur, minder uren is mogelijk in overleg
- 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime werkweek
- Een werkgever die voor de lange termijn kiest en waar ontwikkeling voorop staat; van jou en ons bedrijf.
- Reiskostenvergoeding
- Personeelskorting, om thuis zelf het smakelijke gemak te ervaren die onze gerechten bieden
- Een actieve feestcommissie die bedrijfsfeesten, barbecues en borrels organiseren
- Standplaats: Nieuw-Vennep
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met Esmee Aaldering via eaaldering@dekroes.nl