Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij?

Neem contact op via het contactformulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij welke groothandels of winkels is het assortiment van De Indische verkrijgbaar?

U kunt het overzicht van de verkooppunten terugvinden onder het kopje ‘verkooppunten’ op onze website. We raden u aan de verkrijgbaarheid en/of beschikbaarheid van het desbetreffende artikel te checken bij ons of bij uw groothandel. Indien u vragen heeft over de verkrijgbaarheid bij uw groothandel kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Ik ben particulier maar wil graag een bestelling doen, kan dat?

Wij verkopen onze producten uitsluitend aan zakelijke afnemers; dit kan via de groothandel of in sommige gevallen gebeurd dit direct.

Heeft De Indische ook consumentenverpakkingen in het assortiment?

De Indische heeft geen consumentenverpakkingen op de markt.

Ik wil graag een productspecificatie opvragen, waar kan ik dat doen?

Bij ieder artikel in ons assortimentsoverzicht treft u per artikel een link naar de productspecificatie van het desbetreffende product. U kunt daarnaast ook kijken op PS in foodservice en het gewenste product via de database opzoeken.

Hoe is het mogelijk dat de houdbaarheid van jullie assortiment zo lang is?

Door gebruik te maken van specifieke productie-, verpakkings-, en bewaarmethoden kunnen wij de houdbaarheid op onze producten garanderen. Meer informatie over houdbaarheid kunt u terugvinden onder het kopje ‘Kwaliteit en Certificering’ op onze website.

Produceren jullie ook producten op maat ofwel op receptuur van derden?

Productie op maat is bij ons ook mogelijk. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via 0252 62 11 88 of info@indische.nl. Daarnaast kunt u ook kijken onder het kopje ‘maatwerk’ op onze website.

Ik heb rekening te houden met verschillende allergieën, worden deze vermeld op de verpakking?

Op alle etiketten van onze producten worden de wettelijk verplichte allergenen aangegeven. U kunt alle gedetailleerde ingrediënten en voedingswaarden tevens terugvinden op de productsheet die kunt downloaden via het assortimentsoverzicht op onze website of op PS in foodservice.

Hoe kan ik de gerechten opwarmen of bereiden?

Op het etiket van ieder product staat de bereidingswijze of het regenereeradvies voor u weergegeven.

Ik wil graag een afspraak maken met een accountmanager, op welke wijze doe ik dit?

Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor via 0252 62 11 88; daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@indische.nl.