Van Indonesië tot Suriname, Flying Flavours vliegt overal naartoe om voor jou de meest authentieke recepten te bemachtigen. Deze keer is Flying Flavours in Thailand geland om een nieuwe receptuur te bemachtigen.
Een van de meest populaire gerechten in Thailand is groene curry. Groene curry is pittige curry met een fris tintje doordat er naast groene pepers ook specerijen zoals koriander of citroengras worden toegevoegd. De groene chilipepers zorgen ook voor de specifieke groene kleur van de curry. Genoeg reden om deze receptuur mee terug naar Nederland te nemen en er een heerlijk borrelkroketje van te maken!
Het resultaat is een borrelkroketje gevuld met heerlijke pittige groene curry en garnalen met een intense en volle smaak door toevoeging van kokosroom.
Wil je een smaakvolle wereldse borrelplank serveren? Bekijk ons Flying Flavour assortiment voor alle smaken.
4502 Surinaamse Kerrie Masala | 30 gram
4500 Indische Rendang | 30 gram
4504 Thaise Rode Curry | 30 gram
4506 Indische Vega Rendang | 30 gram
4507 Thaise Groene Curry met garnaal | 30 gram*
4501 Indische Rendang | 70 gram
*De Thaise groene curry kroket is beschikbaar vanaf 25 maart