Flying Flavours introduceert een nieuwe smaak borrelkroket




Van Indonesië tot Suriname, Flying Flavours vliegt overal naartoe om voor jou de meest authentieke recepten te bemachtigen. Deze keer is Flying Flavours in Thailand geland om een nieuwe receptuur te bemachtigen.

 

Een van de meest populaire gerechten in Thailand is groene curry. Groene curry is pittige curry met een fris tintje doordat er naast groene pepers ook specerijen zoals koriander of citroengras worden toegevoegd. De groene chilipepers zorgen ook voor de specifieke groene kleur van de curry. Genoeg reden om deze receptuur mee terug naar Nederland te nemen en er een heerlijk borrelkroketje van te maken!

Het resultaat is een borrelkroketje gevuld met heerlijke pittige groene curry en garnalen met een intense en volle smaak door toevoeging van kokosroom.

 

Wil je een smaakvolle wereldse borrelplank serveren? Bekijk ons Flying Flavour assortiment voor alle smaken.

4502               Surinaamse Kerrie Masala | 30 gram

4500               Indische Rendang | 30 gram

4504               Thaise Rode Curry | 30 gram

4506               Indische Vega Rendang | 30 gram

4507               Thaise Groene Curry met garnaal | 30 gram*

4501               Indische Rendang | 70 gram