Frietje beef rendang

Gebruik onze smaakvolle toppings om gerechten te creëren voor verschillende eetmomenten. Bijvoorbeeld met een broodje of frietje voor de lunch, in combinatie met een wrap of noodles serveer je een heerlijke avondmaaltijd.

 

In dit recept

  • Beef rendang – topping
art. nr 2421

Extra tip!
Bekijk onze digitale flyer voor nog meer informatie en inspiratie

Andere varianten

  • Sweet chili chicken
art. nr 2420
  • Vega(n) green curry
art. nr 2422

Ingrediënten

  • Beef rendang – topping
    of andere naar keuze
100 – 150 gram
  • Verse friet
150 gram
  • Garnituur
    naar eigen invulling

Bereidingswijze

Verzamel alle benodigdheden en verwarm de frituur of olie tot een temperatuur van 180 °C. Verwarm te topping naar keuze en zet het vuur laag, zodat de topping warm blijft. Ondertussen kunt u het garnituur alvast snijden. Zodra de frituur warm is bakt u de friet goudbruin. Zout de friet licht na alvorens u het in een schaaltje of bakje doet. Vervolgens de topping en het garnituur over de friet en u ben klaar om het gerecht te serveren.




Meer weten over dit product of de receptuur?