Frietje beef rendang
Gebruik onze smaakvolle toppings om gerechten te creëren voor verschillende eetmomenten. Bijvoorbeeld met een broodje of frietje voor de lunch, in combinatie met een wrap of noodles serveer je een heerlijke avondmaaltijd.
In dit recept
|
art. nr 2421 |
Extra tip!
Bekijk onze digitale flyer voor nog meer informatie en inspiratie
Andere varianten
|
art. nr 2420 |
|
art. nr 2422 |
Ingrediënten
|
100 – 150 gram |
|
150 gram |
|
Bereidingswijze
Verzamel alle benodigdheden en verwarm de frituur of olie tot een temperatuur van 180 °C. Verwarm te topping naar keuze en zet het vuur laag, zodat de topping warm blijft. Ondertussen kunt u het garnituur alvast snijden. Zodra de frituur warm is bakt u de friet goudbruin. Zout de friet licht na alvorens u het in een schaaltje of bakje doet. Vervolgens de topping en het garnituur over de friet en u ben klaar om het gerecht te serveren.