Klanttevredenheidsonderzoek 2023
De Indische is actief als ontwikkelaar en producent van convenience maaltijden voor versspecialisten en foodservice. Met een authentiek assortiment voor een breed scala aan relaties vinden we het belangrijk om inzichtelijk te houden hoe er naar onze diensteverlening wordt gekeken. Misschien nog belangrijker aan dit onderzoek, was de vraag vanuit ons sales en productontwikkelingsteam, hoe we onze relaties kunnen helpen beter in te spelen op de uitdagingen waar zij tegen aan lopen.

Uit het klanttevredenheidsonderzoek 2023 dat is uitgevoerd onder de relaties van De Indische en De Kroes blijkt dat binnen alle segmenten een tevreden tot zeer tevreden wordt gescoord.

Er zijn verschillende redenen voor de samenwerking, maar de hoogste waardering is voor de diversiteit van het assortiment, de betrokkenheid en bereidwilligheid om mee te denken en hoge kwaliteit van de producten. Kijkend naar het aanbod in verhouding tot de verwachting van onze relaties, zien we positieve resultaten in alle categorieën. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat er meer verdieping mag komen binnen de positionering van de Broodkunst salades.

 

Grote uitdagingen

Komend jaar richten we ons vooral op het blijven bieden van die persoonlijke service en gemak voor onze relaties. Met uitdagingen op het gebied van opvolgende kostenstijgingen alsmede de verkrijgbaarheid van grondstoffen en beschikbaarheid van medewerkers op de markt hebben we ons assortiment afgelopen jaar geoptimaliseerd. Dit resulteert in een gemiddelde score van 7.4 voor een concurrerend, winstgevend en verantwoord assortiment.

Naast het blijven ontwikkelen van een onderscheidend en compleet assortiment, realiseren we ook verbeterslagen door de betrouwbaarheid van onze leveringen te waarborgen.

Op het gebied van productontwikkeling is het team van De Indische en De Kroes volop in beweging. Kwaliteit en smaak blijven vaste speerpunten, maar de noodzaak naar gezonde en duurzame voeding blijft onverminderd belangrijk. Zo blijven wij dé sparringpartner voor de specialisten die kiezen voor betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit.